به گزارش قدس آنلاین، معاون بهداشت و سلامت سازمان دامپزشکی گفت: میانگین تولید گوشت مرغایران در تولید گوشت مرغ و ماهی جزو ۱۰ کشور برتر دنیا بر اساس استانداردهای دنیا، در ۶۰ درصد مرغداریهای گوشتی کشور، دو میلیون و ۲۰۰ هزارتن است که ۱۵ درصد آن معادل حدود ۴۰۰ هزار تن قابلیت صدور به کشورهای منطقه را دارد و بقیه تولید، در کشور مصرف می شود.
علی صفر ماکنعلی از تولید ۱۴۰ هزار تن ماهی سردابی در کشور خبر داد و افزود: در تولید این محصول نیز در کشور جزو ۱۰ رتبه برتر در دنیا هستیم که بخشی از این تولید به کشورهای اوراسیا صادر می شود.
وی همچنین گفت: تولید تخم مرغ در کشور مازاد بر مصرف است و آمادگی صادرات ۱۰۰ هزار تن از این محصول وجود دارد.
معاون بهداشت و سلامت سازمان دامپزشکی افزود: تولید گوشت قرمز در کشور، ۹۰۰ هزار تن و سرانه مصرف سالانه آن ۱۲ کیلوگرم است.
علی صفر ماکنعلی گفت: هم اکنون ۱۰ هزار تن گوشت قرمز در بنادر کشور برای مصرف داخل در حال تخلیه است.
وی از تولید گاو مولد در کشور و صدور آن به دیگر کشورها خبر داد و افزود: ۱۲ هزار راس از این دام، به ارزش ۵۰ میلیون یورو به کشورهای عمان، قطر، افغانستان و آذربایجان صادر شده است. معاون بهداشت سازمان دامپزشکی افزود: در کشور ۲۹۰ کشتارگاه مدرن مرغ، ۷۰ کشتارگاه صنعتی و ۲۷۰ کشتارگاه سنتی گوشت فعال است.
منبع:ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما